A mix of thoughts

Din punct de vedere emotional, pot sa spun ca a fost o perioada incarcata. Grea. Mai mult posomorata decat orice altceva. Cu toate ca, pe alocuri, s-au mai strecurat si zile atat de pline de farmec, incat mi-a fost greu sa le fac fata. Probabil ca e si asta una dintre probleme. Discrepanta e mult prea mare.

Trei luni in urma carora vad prea putine. Sunt anumite impedimente peste care e aproape cu neputinta sa treci. Mai ales cand ele nu sunt nicidecum de natura fizica. Sau poate ca nici nu e chiar atat de dificil sa le depasesti, pe cat ambitia ta nu e atat de puternica precum crezi.

Oricum ar sta lucrurile, exista anumiti factori care ne influenteaza mult mai mult decat ne place noua sa acceptam. Au fost saptamani de zile in care am evitat sa recunosc, de fapt, in care am incercat sa ma conving ca lipsa unui element atat de superficial n-are cum indeparteze oameni, sa creeze neintelegeri, sa dea nastere la stari de spirit atat de urate. Ei bine, nici nu stiu daca pana la urma e totul atat de superficial.

E sistemul, sunt cei care ne conduc sau pur si simplu faptul ca traim intr-o astfel de tara. Mi-e sila, caci nu stiu cat e de normal e sa te simti vinovat pentru faptul ca ai posibilitatea sa beneficiezi de sistemul educational al altui stat. Vinovat pentru ca lasi in urma ta niste oameni ce trebuie sa se afunde in umilinte pentru ca tu sa poti deschide doua manuale intr-o limba straina.

Din exterior situatia n-o sa para niciodata atat de grava. Caci putini sunt cei care vor afla vreodata cat de adanc trebuie sa sape cei care n-au alta sansa de a iesi decat pe partea cealalta.

N-aduc fericirea, dar cu siguranta nici lipsa lor n-o face. Pentru ca, din pacate, totul se invarte in jurul lor.

Advertisements

~ by Andra on 01/08/2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: