To be grateful. To love.

E greu sa multumesti unei persoane asa cum se cuvine. E si mai greu s-o faci la momentul oportun. Iar atunci cand el trece,ramane o singura alternativa…
Sa ai langa tine un astfel de om e mare lucru. Acel om sa se si numere printre prietenii tai e…putin spus deosebit. Ea sa fie mama ta e deja de domeniul irealitatii. Pentru unii.
Nu e ceva cu care sa ma mandresc. Insa recunosc. Stiu ca uneori in urma mea se asterne un strat consistent de insensibilitate. Sau cel putin o puternica impresie ca ea exista. Pacat. Caci de cele mai multe ori e doar o iluzie ce-si face de cap.
E singura care ma primeste langa ea in pat si ma lasa sa plang in liniste. Se straduieste din rasputeri sa ma determine sa salt peste astfel de stari,insa se straduieste si mai din rasputeri sa n-o mai faca atunci cand ii marturisesc ca-mi provoaca mai mult rau decat bine. E greu,caci imi imaginez ca acel suflet de mama se afla mereu la granita dintre dorinta de a face bine indiferent de impedimente si alegerea copilului de-a fi lasat sa se zbata in pace.

Nu stiu daca o constientizeaza,insa e genul de persoana pentru care motivatia de a face ceva porneste de la ceea ce simte,si nu neaparat de la ceea ce e catalogat ca fiind in limitele normalului.
Ziua ei nu se incheie intotdeauna cu un zambet sau o reusita,nu tot ce face e aplaudat la scena deschisa,insa faptul ca are puterea de a le asculta celor din jur obiectiile si a invata din ele (in ciuda unei ocazionale dureri) o face sa se numere printre cei mai valorosi oameni de pe lume. Sunt putini cei care merita cu adevarat toata admiratia,respectul si dragostea. Pentru mine si toti cei din jurul ei,una dintre acele persoane e mama.
Mami mea.

Anunțuri

~ de Andra pe 02/02/2011.

Un răspuns to “To be grateful. To love.”

  1. Te iubesc mult de tot,pentru ceea ce esti,pentru cum gandesti,pentru ca nimeni nu ma intelege asa cum o faci tu si pentru ca esti copilul meu drag.
    mami.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: