Men

In fata unora dintre ei nu stiu nici macar cum sa reactionez. Sa ma simt jignita sau mai degraba amuzata? Dificil raspuns.

Intotdeauna am gasit atitudinea de superioritate deranjanta. Si numai ea in sine mi se pare de-a dreptul dezgustatoare. Insa in momentul in care nu e justificata cu absolut nimic, ei bine…atunci devine de-a dreptul de netolerat. Cel putin din punctul meu de vedere.

M-am straduit de cele mai multe ori sa fiu politicoasa si sa nu dau nimic de inteles. Insa si rabdarea mea are un capat. O fi ea mai indepartata, insa daca esti insistent, perseverent si vrei cu orice pret s-o prinzi de coada, intr-un final tot reusesti. Ei bine, azi finalul s-a produs cu mult inainte de ora 12:00.

Barbatii sunt uneori mai mult decat imposibili. Se incapataneaza sa-si demonstreze in fata unei audiente feminine talentele de masculi capabili, insa nu reusesc decat sa se impotmoleasca in cele mai usoare, logice si banale lucruri cu putinta. Iar in momentul in care isi dau seama de catastrofa,  te trimit pe tine, faptura gingasa sa le rezolvi problemele. Si sa-ti mai si asumi vina pe deasupra.

Si-atunci cum sa nu trantesti farfurii, cani si oale?

Advertisements

~ by Andra on 26/03/2010.

One Response to “Men”

  1. fiinte complexe si simple:))de neinteles totusi….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: