To a good old age

Conceptul de ‘batranete’ ma sperie ingrozitor. Prefer, de cele mai multe ori, sa nu verbalizez astfel de frici, insa uneori ele devin atat de puternice, incat a le spune pe nume e singura cale de a le mai atenua din efect.

Culmea, nu ma tem pentru mine sau pentru anii care de abia asteapta sa mi se ingramadeasca haotic in spate. Ma tem pentru acea durere pe care altcineva se va vedea nevoit s-o indure. Ma doare pentru acel ten fin pe care se va mai imprima adanc un rid. Ma doare pentru acea inima care va incepe sa bata din ce in ce mai tare cand va privi inainte si va realiza ca au ramas mai putine carari neumblate decat cele deja parcurse.

Sincer? As prefera sa pot sa indur un chin de doua ori mai puternic daca as sti ca asta ar lumina o privire si-ar elibera o frunte de sub povara acelor ani grei. Pentru ca in cazul meu o durere e de doua ori mai usor de suportat pe propria piele.

Advertisements

~ by Andra on 28/01/2010.

One Response to “To a good old age”

  1. Foarte des derulez in mintea mea scenariul batranetii. Singura problema e ca nu ne putem sustrage din distributia acelui ultim episod :(
    Ma doare si pe mine sa vad pe chipul lor amprentele timpului…

    Numai ganduri bune si o seara superba!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: