Fericire, tenis si fair-play

Eu o numesc fericire.

A fost weekend-ul ideal. Cel mai frumos ultim weekend pe care as fi putut sa mi-l imaginez. Venit de nicaieri, cu frig, dar si cu neasteptat de mult soare. Cu fete cunoscute, simpatice, dar si cu multe comentarii ironice. N-au lipsit nici sovinismul si nici pariurile facute pe sub mana. Insa satisfactia reusitei e cu atat mai mare.

E o atmosfera ce nu poate fi explicata sau comparata cu nimic de pe lumea asta. Nu e doar sportul in sine, terenul sau spectatorii. E acel ceva pe care n-ai cum sa-l simti daca nu esti unul dintre ei.

2 ore pe care le-am trait minut de minut. 120 de minute in care i-am admirat vointa, taria de caracter, puterea, talentul si, mai presus de toate, inteligenta. Caci in spatele tenisului pe care el il joaca se afla luciditate si logica. Si un fair-play care, din pacate, ramane de prea multe ori doar in jumatatea lui de teren.

Sunt cu adevarat mandra. In cel mai pur sens al cuvantului. Mandra de omul pe care l-am vazut luptand de teren, mandra ca fac parte dintr-o astfel de familie. Da…si profund recunoscatoare pentru oportunitatea de a avea acces la o astfel de lume.

Sunt cei mai grozavi oameni de pe pamant. Pe care ii ador. Sunt mami si tati.

Advertisements

~ by Andra on 06/09/2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: