“Restul e tacere. Pana suna de pauza.”

Sunt fragmente din gandurile Cristinei in care ma regasesc…in totalitate. E exact ceea ce as fi asternut si eu pe hartie. Poate doar ca nu intr-un mod atata de…frumos. Si unic.

“Cred ca poti masura gradul de cunoastere al unei clase atunci cand incep sa muste din sendvisul tau, ceea ce aduce-in mod surprinzator-un sentiment placut de familiaritate si de compatibilitate. (…)

Apoi, timpul trece si sentimentele se slefuiesc si tu odata cu ele. Incepi sa-ti privesti colegii ca o parte din tine, dar nu genul acela de parte pe care il exprimi cand zici ca mama e o parte din tine sau tata, ci ceva atat de bine integrat in sufletul tau, incat te intrebi daca nu esti tu cel integrat in acel ceva atat de maret. (…)

Nu am cantarit niciodata o clasa dupa acel termen pe care unii il numesc ‘unitate’. Unitatea nu sta, dupa parerea mea, sa fie toti de acord sa plece de la ultimele ore si nici in teme, nici chiar in excursii. E un ideal la care te raportezi in timp ce razi cu ei, plangi cu ei, vorbesti cu ei, cresti cu ei. (…)”

Advertisements

~ by Andra on 10/06/2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: