“Multumesc.” ?

N-am sa inteleg niciodata de ce oamenii se feresc, in general, sa multumeasca. Pentru un mesaj dragut, pentru o lectie la latina, pentru ca timp de patru ani le-ai fost alaturi si i-ai incurajat sa joace baschet, indiferent de numeroasele zile proaste pe care le-au avut, pentru ca te-ai sacrificat si i-ai scapat de o frumoasa nota de 4, pentru ca ti-a pasat si ai luat legatura cu un psiholog cand ai vazut ca lucrurile se inrautatesc. Nu cred ca e atat de greu sa rostesti un simplu “multumesc”. Nu m-am asteptat niciodata la vreo recompensa, la fel cum nu m-am asteptat niciodata sa fiu ridicata in slavi. E vorba despre simpla satisfactie de a simti ca lucrul pe care l-ai facut este apreciat. Atat si nimic mai mult.

Probabil ca o fapta buna n-ar trebui sa astepte nici macar acel banal “multumesc”. Iar satisfactia sa decurga din insasi acea fapta.

Atata doar ca…doare cand nici macar din partea celor mai apropiati prieteni el nu exista.

Advertisements

~ by Andra on 30/05/2009.

2 Responses to ““Multumesc.” ?”

  1. Ce bine poti sa scrii.. Imi face foarte mare placere sa te citesc, si prin gandurile pe care le exprimi, faci un bine “eului” meu :) Multumesc.

  2. @ Mihai: Ma bucur tare mult ca gandurile mele mai ajung si prin alte parti si ca, in plus, mai fac si-un bine…multumesc si eu, la randul meu, pentru ca ma citesti :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: