Sa vrei sa spui. Si sa nu poti.

N-as fi crezut niciodata ca e atat de greu sa transpui in cuvinte ceea ce simti. Chiar daca e vorba de stari traite iar si iar. Si eu care credeam ca am un oarecare control…de fapt, nici ala nu exista.

Era parca mai bine inainte. Nu pierdeam atata timp cantarind la nesfarsit gesturi, grimase si zambete. Nu aveam ce clipe sa retraiesc si nici nu aveam motive sa cad in stari de visare. Era mai placuta asteptarea decat e acum amintirea.

Probabil e din cauza ca la fel se intampla de fiecare data. Ca datele problemei raman aceleasi. Cateva zile (in cel mai bun caz), dupa care ‘puf!’, s-a si risipit totul. Poate ca mi-as dori macar o data sa persiste, sa simt si eu ceva concret, sa nu fie vorba doar de acea constanta amagire si sa am in palma ceva palpabil. Sa raman…nu doar cu o caseta pe care sa o derulez la nesfarsit pana ce banda se uzeaza prea mult pentru a mai oferi imagini clare.

Cred ca e vorba despre dorinta de a fi pretuit. Despre teama de a fi lasat balta in orice clipa. Despre frica de a exista ceva mai interesant decat ceea ce reprezinti tu.

Oare valorezi ceva pentru altcineva in afara de tine? Oare exista acel cineva care pret de o clipa zambeste amintindu-si de mirosul parului tau? Un sir de intrebari ce nu se mai termina…

Anunțuri

~ de Andra pe 28/04/2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: