Oarecum haotic.

E aproape miezul noptii, tocmai am terminat de citit „Padurea norvegiana”, iar prin capul meu se da un adevarat razboi. Mi se deruleaza prin fata ochilor meciuri de baschet amestecate, pe alocuri, cu partide de tenis de masa, variante de bac, viitoare weekend-uri petrecute la Cluj si multe alte chestii care n-au nici cea mai mica legatura una cu cealalta. Ma gandeam sa ma uit la un film. Desi…mi se cam inchid ochii.

Mi se intampla des sa ma trezesc din senin cu regretul de a nu ma fi nascut Andrei. Azi a fost una dintre acele zile. Cred ca e vorba despre acea admiratie vis-a-vis de spiritul de echipa al baietilor, de capacitatea de a se regrupa in orice moment si de a o lua de la capat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat in prealabil. Detest slabiciunea de care dau dovada fetele, acea privire dezorientata si pierduta in spatiu, incapacitatea de a-si dezvalui valoarea in fata unui public. Din pacate, da, suntem slabe. Cel putin in cazul de fata.

Simt ca am cam amestecat lucrurile. Am avut de spus multe (nu inseamna ca am si facut-o) si le-am expus cam haotic.Totusi, cred ca ilustreaza perfect zilele de care am avut parte in ultima vreme: acelasi ambalaj ca si exprimarea mea de azi.

Anunțuri

~ de Andra pe 27/03/2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: