Csabi si subconstientul :))

Nu e prima oara cand se intampla. Nu e nici macar prima oara cand totul pare atat de real. As fi putut sa jur, in momentele ce au urmat brutalei mele treziri, ca nimic din ceea ce se intampla in urma cu 10 minute n-a fost un simplu vis. Refuz sa cred ca subconstientul incearca sa-mi transmita ceva, asa cum sustine Miss T, chicotind cu pofta pe sub mustati. Sa-mi transmita ce anume? N-am uitat ce s-a intamplat in urma cu ceva vreme intr-un autobus infect si pe jumatate gol ce se afla deja in Sighet. Oricum, nu a fost vorba decat un sarut nevinovat pe care am reusit sa-l musamalizez fara ca cineva sa-si dea seama. Ok, daca despre asta e vorba, nu am o memorie atat de scurta. Recunosc, nu stau extraordinar, dar cand vine vorba de lucruri de acest gen  nu e nevoie ca subconstientul sa se umfle in pene si sa-si dea prea mare importanta.

Acuma…problema e alta. Cu sau fara ajutorul subconstientului meu hiper activ, am realizat cu o oarecare stupoare ca nu pot sa afirm ca ceea ce s-a intamplat in vis imi displace in cel mai pur sens al cuvantului… (sa nu va ganditi ca e vorba de cine stie ce pornosag, ramanem deocamdata in sfera inocenta a micului „incident” din bus). Poate ca e doar efectul visului… mi s-a mai intamplat, cand eram mica, prostuta si cu bube-n cap, sa visez cu solistii din Backstreet Boys si a doua zi sa bag mana-n foc ca ii cunosc de cand e lumea si ca sunt pana peste cap indragostita de ei. Nu cred, totusi, sa fie vorba despre acelasi lucru…protagonistul visului n-a fost nici Jude Law, nici Johnny Depp, ci un anume Csabi/Carcsi/Pisti cu care am avut de-a face a looong time ago.

Oh well…nu trece zi fara sa ma mir de cate poate mintea umana sa debiteze. Si de cate controverse e capabil sa starneasca un amarat de vis. Hehe, tocmai si-a facut aparitia pe mess actuala acestui respectabil domn Csabi si simt cum un profuuund sentiment de parere de rau si regret ma cuprinde, asa ca pun pixul jos (sau asez tastatura la locul ei de veci) si continui alta data. :))

Anunțuri

~ de Andra pe 12/01/2009.

Un răspuns to “Csabi si subconstientul :))”

  1. aw, csabi/carcsi/pisti sunt cele mai tari. totusi seamana cu numele adevaratului :D si dear, tu ai alta „schema on standby” in koloszvar. save yourself for that ;))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: